Individueel traject

Soms voelt prettiger om een traject alleen aan te gaan of in een groep met alleen bekenden. Je voelt je net wat minder gereserveerd en je kan je daardoor beter uiten. Misschien wil je wel zo snel mogelijk alle aandacht voor jouw probleem of doel. Een eigen groep voelt fijn en vertrouwd. Deze biedt extra steun en reflectie tijdens en na de training. 

Hoe je ook je training of workshop wilt volgen, samen, alleen of met bekenden, Connect and See zal ervoor zorgen dat je op een adequate wijze vooruitgang boekt. De onderstaande trainingen en workshops zijn erop gericht om jou (en je groep) zo goed en snel mogelijk te kunnen begeleiden. 

 

De mindfulnesstrainingen van Connect and See worden vaak vergoed door de ziektekostenverzekering aangezien ik, Esther Helgers-Geelen een categorie 1 mindfulnesstrainer ben bij de VMBN en een Mindfulness-professional bij de VVM. Werkgevers zijn ook vaak bereid om de trainingen te vergoeden. Dit wordt dan vergoed vanuit het budget scholing of in het kader van vitaliteit.  

Mocht je vragen hebben over een individueel traject, neem dan contact op.

 

Neem contact met ons op