Vervolg bijeenkomsten

Als je een training hebt gevolgd heb je misschien behoefte aan een vervolgtraining of aan terugkombijeenkomsten. Hieronder kun je lezen wat het aanbod is na een training.

 

Tips:
Als je een training hebt gevolgd dan wil je natuurlijk verder gaan met wat je hebt geleerd tijdens de training. Dit valt niet altijd mee en dat kan allerlei oorzaken hebben, het leven is nu eenmaal niet altijd even gemakkelijk.
Wat kan helpen:

  • Blijf oefenen met meditaties ook al zit je lekker in je vel en loopt alles soepel in je leven. Meditatie heeft een positief effect op je gevoel van welzijn en veerkracht. 
  • Maak gewoontes van bepaalde oefeningen. Sommige deelnemers doen bijvoorbeeld iedere ochtend een ademruimte, bodyscan of zitmeditatie om zo de dag te starten. Welke oefeningen wil jij integreren in je leven? En wanneer zou je dit kunnen doen?
  • Denk terug aan de training en wat jou heeft geholpen, misschien kan je een tekst of een quote vinden die voor jou ondersteunend kan zijn. Waar zou je deze tekst of quote kunnen ophangen als reminder?
  • Mediteren met anderen kan ondersteunend zijn. Hieronder staat een overzicht van een aantal terugkombijeenkomsten met andere deelnemers. 

 

Terugkombijeenkomsten voor deelnemers van de mindfulnesstraining:
Voor (oud)deelnemers van de mindfulnesstraining zijn er terugkombijeenkomsten gepland. Tijdens deze bijeenkomsten staan we even stil bij hoe het gaat, lukt het om mindfulness te integreren in je leven? Wat heb je nog nodig?
Daarnaast gaan we aan de slag met de formele oefeningen, zoals de zitmeditatie, bodyscan, yoga oefeningen, de ademruimte enzovoorts. 

De terugkombijeenkomst duurt 2 uur per keer en de kosten zijn €12,50 per bijeenkomst. Kijk bij de terugkombijeenkomsten voor meer informatie en de actuele data.Vervolg training
Misschien wil je na de training die je hebt gevolgd nog meer verdieping krijgen. Dit kan met verschillende trainingen op het gebied van mindfulness, ACT en positieve psychologie. Deze trainingen zijn in groepsverband te volgen en individueel.Stiltedagen
Een paar keer per jaar organiseer ik ook stiltedagen. De stiltedag begint om 10:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Het woord zegt het al, je brengt deze dag in stilte door. Deze dag begeleid ik met meditaties en yoga-oefeningen. Mensen die hebben deelgenomen ervaren deze dag als een cadeautje voor zichzelf. Even geen prikkels, niks moeten, even de rust opzoeken. 
Je kunt kijken bij de stiltedagen wanneer er weer een stiltedag gepland staat. Heb je bij mij een mindfulnesstraining gevolgd? Dan krijg je €10,00 euro korting op de totaal prijs. 

 

Neem contact met ons op