Boksend opvoeden

Boksend opvoeden

  • Sportief bezig zijn en werken aan doelen
  • In groepsverband of individueel
  • 5 bijeenkomsten 
  • Op een speelse manier / boksspellen en bokslessen komen tot inzichten
Bekijk de beschikbare data

Waar helpt deze
training mee

Waar helpt deze training mee: Boksend opvoeden

Boksend Opvoeden is niet het ECHTE boksen maar het is een weerbaarheidsprogramma wat de hulpvraag van de deelnemer kan beantwoorden. Het programma biedt verschillende boksspellen en bokslessen aan die worden ingezet om de hulpvraag te beantwoorden. Door de aangeboden boksoefeningen worden de verschillende triggers / uitdagers blootgesteld die wellicht aan een basisemotie gekoppeld kunnen worden. Dit alles met als doel om de gestelde hulpvraag te beantwoorden. Door een stuk zelfbewustzijn te stimuleren en tools mee te geven wordt boksen als pedagogisch middel gebruikt om in gesprek te gaan. De trainer geeft handvatten en helpt de deelnemer om juiste keuze te maken door concrete afspraken te maken. Bij een eerstvolgende vervolgtraining is er altijd een kort evaluatiemoment hoe de transfer thuis ging betreft de gemaakte afspraken. Wat we in de zaal ervaren en leren over onszelf, passen we thuis, op school of op het werk toe. Ervarend leren en lichaamsgericht werken is waar Boksend Opvoeden voor staat. Reflectievragen kunnen zijn: ‘waar zat mijn hartslag, 25%, 50%, 75% of 100%? Welke emotie kreeg ik bij welke hartslag?  We hebben een mentaal, fysiek en emotioneel doel. Daarnaast vergroten we het zelfvertrouwen, zelfbewustzijn en zelfbeheersing. Dit alles door planmatig en doelgericht te werken.

Het programma kan individueel of in groepsverband aangeboden worden. Er volgt altijd eerst een intakegesprek voordat er gestart kan worden met de training. Vervolgens plannen we 5 trainingen in.

 

 

Informatie over deze training

Data Groepstrainingen Boksend Opvoeden 2022!

Vanaf 2022 starten er nieuwe groepstrainingen van Boksend Opvoeden. 5 weken lang gaan we actief aan de slag met een groep van maximaal 6 deelnemers. Na deze training zult u merken dat u als deelnemer zich sterker voelt, meer zelfvertrouwen heeft en bewuster om kan gaan met prikkels uit zijn/haar omgeving. Uiteraard is de veiligheid en gezondheid enorm belangrijk en daarom werken we nooit naar het hoofd. Na 5 weken ontvangt uw de deelnemer een certificaat Boksend Opvoeden.

  • Trainer: Esther Helgers-Geelen
  • Het is een 5-weekse training van 1 uur per bijeenkomst. We spreken om de week af
  • Er zijn verschillende groepen: 10-12 jaar, 12-18 jaar, 18 jaar en ouder. 
  • Er kunnen maximaal 6 personen deelnemen aan de training. 
  • De locatie is; Minderbroederssingel 44 te Roermond. 
  • De kosten zijn: €250 excl. btw. Dit is inclusief een intakegesprek en oefeningen voor thuis.

Deze training kan ook individueel gegeven worden, dan zijn de kosten €90,- excl.btw per bijeenkomst

Boek nu jouw training

Boksend opvoeden individueel of in een eigen groep

start: In overleg


tijden: In overleg


Prijs: Nog te bepalen

Liever de training individueel volgen of in een groep met alleen bekenden

Natuurlijk is het ook mogelijk om deze training individueel of met een eigen groep te volgen.

Neem contact op voor meer informatie of kijk bij de individuele trainingen.