Oeps de pagina die jij wilde bezoeken is niet gevonden.

Misschien dat jij een oude of niet bestaande pagina van ons wilde bezoeken. Niet getreurd, hier onder staan al onze beschikbare workshops, trainingen en opleidingen.

Of je kunt via ons menu hier boven de informatie vinden die je zoekt.

 

Succes!

 

"Ik was tijdens het voetballen boos worden. Ik vond iets niet leuk. Ik ben toen even weggegaan en ben even op mijn ademhaling gaan letten en toen ging het weer beter met mijn boosheid".

Leerling groep 7 van de basisschool

"Er was deze week een leerling die als eerste trots kwam vertellen dat hij klaar was met zijn sommen. Normaal vindt hij het lastig om dit binnen de tijd af te krijgen. Hij had tijdens het maken van de sommen op zijn ademhaling gelet en was daardoor minder afgeleid door klasnoten. Hij weet nu hoe hij de aandacht bij zichzelf kan houden en dus geconcentreerder kan werken".

Leerkracht basisschool groep 7

"De kinderen leren de stilte te waarderen. Ze zijn soms zo druk met alles, maar nu ervaren ze dat stilte ook fijn kan zijn".

Leerkracht basisschool groep 7

"Ik had huiswerk gekregen om mijn papa en mama te vragen wat ik allemaal goed kan. Papa en mama zeiden allemaal leuke dingen over wat ik allemaal goed kan. Ik vond dit zo leuk om te horen. Dit gaf mij een heel fijn gevoel".

Leerling groep 7 van de basisschool

" Ik voelde me begrepen en het was prettig om te horen dat anderen ook hetzelfde ervaren. Ik heb nu oefeningen gekregen die ik in de klas kan oefenen als ik het even moeilijk heb".

MBO student

​"​De sfeer in de groep was heel fijn. Het voelde heel open, veilig en vertrouwd. Ik ben me meer bewust geworden van mezelf en goede hulpmiddelen gekregen voor in het dagelijks leven". ​

Deelnemer Mindfulness Based Stress Reduction Training

​"Vanaf moment 1 op mijn plek en op een professionele manier de ondersteuning gekregen die ik nodig heb. Het sluit prefect aan bij mijn vraag".

Deelnemer Mindfulness Based Stress Reduction Training

“Ik vond de presentatie/kundigheid van de trainer uitstekend! Er kwam steeds de juiste opdracht/vraag/opmerking op het juiste moment. Goede opbouw van de training en in eenvoudig taalgebruik, maar daardoor heel helder”.

Deelnemer Mindfulness Based Stress Reduction Training

“De training geef ik een 9. Er was een goede opbouw en fijne oefeningen. Ook de “warme gezellige sfeer” en het gewoon “aan tafel zitten” was heel fijn”.

Deelnemer Mindfulness Based Stress Reduction Training

​"De cursus Voluit leven was een eye-opener. Esther geeft praktische technieken en oefeningen om te leven volgens je waarden en met aandacht voor wat echt belangrijk voor je is. Dat doet ze met veel enthousiasme, persoonlijke betrokkenheid en met een prettige dosis humor. Knap hoe ze Mindfulness en ACT weet te combineren".

Deelnemer training Voluit Leven

​"Ik weet weer waar mijn passie ligt en wat ik wil gaan doen in mijn leven. Ik heb veel energie terug gekregen en dit merkt mijn omgeving ook".

Deelnemer training Voluit Leven

​"Ik ben veel bewuster geworden van wat ik wil in mijn leven. Niet alleen maar doorgaan met het werk wat ik al 20 jaar doe, terwijl ik het helemaal niet meer leuk vond. Nee, ik ga mijn dromen achterna en ga doen wat ik al veel langer had moeten doen. Dank jullie wel voor deze eye-opener".

Deelnemer training Voluit Leven

​"Het was een fijne groep. Door de sfeer die neer werd gezet door de trainers, kon ik mezelf zijn. Ik heb mezelf weer gevonden!".

Deelnemer training Voluit Leven

"Het is fijn dat we zoveel handvaten krijgen waar we mee aan de slag kunnen".

HBO student

"Prettige lessen en het is ook prettig dat er ook voorbeelden genoemd worden die we in onze stage tegenkomen. Zo kunnen we gelijk met de oefeningen in de praktijk aan de slag".

MBO student